söndag 23 januari 2011

Dröm


Jag drömde i natt att jag bodde på hotell som gäst i Tyskland. Det var väldigt lyxigt och hotellet hade egna butiker för kläder och skor. Jag skulle köpa mig skor eller rättare sagt stövlar men kvaliteten var dålig (papperskopior?!) och jag fick inte ihop det med allt annat som hotellet stod för och jag avstod från att handla.
Andra gäster var besvikna på sina skoinköp och kom till mig för råd så jag följde med dom tillbaka till affären förklarade på min dåliga tyska (den var mycket sämre än i verkligheten,) så de fick byta eller få pengar tillbaka.
Nästa sekvens befann jag mig bakom disken som gäst och personal samtidigt??
Bakom disken fanns öltapparna och jag serverade mig själv(var törstig) öl men trodde jag skulle få vatten av en av alla kranarna??!!

Denna dröm tillhör en av mina normalaste drömmar jag har haft på länge. Den kan stå för att jag vill gärna åka iväg och få nya intryck men att jag får vara vaken för "luftgroparna" på vägen dit......

Jag kan inte förstå att min tyska skulle vara så J-la dålig, jag kanske får träna lite vad sägs Caja ska vi öva tillsammans, prost!!

Hur är det med era drömmar ?

Kurhotellt på bilden kommer från den stad som mina släktingar bodde under några år, vi bodde aldrig på det hotellet när vi var där men gick alltid förbi det på våra långa promenader.

Kärlek...

Tack och på återseende/Malla

4 kommentarer:

 1. Men nu när du ändå är hos mig i Tyskland på spa, kan vi ta en runda till skoaffären ocks. Jag lovar att hjälpa dig med tyskan lite! *ler*

  Jag drömde häromnatten om en annan bloggerska som jag aldrig har träffat. Jag var hemma hos henne och hon hade granar överallt i huset. Inget konstigt kanske...om de inte hade hängt i taket...uppochner...*haha*

  Kom nu "spa-ar" vi! Dags för massagen!
  Kram Elle

  SvaraRadera
 2. Kom över till Elle en sväng så kan vi öva ihop!! Jag läste tyska i skolan men har ju aldrig användning för den!
  Mina drömmar försöker jag oftast inte tyda men ibland kan man ju undra hur det står till i huvudet egentligen!!
  Kram på dej!

  SvaraRadera
 3. ja, malla vi kan öva lite nästa vecka ;-)

  kraaam

  SvaraRadera
 4. mmm...jag tror du behöver ett nytt skoinköp.

  SvaraRadera