tisdag 8 mars 2011

Kvinnor kan....

Lånad bild på nätet

Om kvinnor hade jag inte tänkt att skriva om, men ok, GRATTIS till alla oss kvinnor som försöker att få dagarna att flyta så normalt som möjligt och när de inte gör det så, skit i det, våra dagar går ändå, om inte roligt för oss själva så kan man roa vännerna i blogglandia, och det är många där ute som bjuder på sig själva, stort tack för alla skratt och kanske inte lika roligt men ibland glömmer jag att knipa, ni förstår, eller......

Det är mycket man kan hylla idag om man behöver en anledning dvs, varför inte ta en semla/fastlagsbulle/hetvägg på fettidagens dag.
Jag ska annamma en engelsk sed idag, ja det är faktiskt pannkakornas dag också.....
lånad bild från nätet (hihi)
Den 17 mars ska jag klä mig i grönt.......

Kärlek åt alla....


Tack och på återseende/Malla

7 kommentarer:

 1. :) Hoppas du haft en bra dag!

  SvaraRadera
 2. Kärlek och glädje till dej vännen!!
  Varför ska du klä dej i grönt den 17 mars??+
  kramar

  SvaraRadera
 3. Ja varför????

  puss å kram till dig hjärtat, jag hinner inte komma inom dig imorgon....ska invänta sonen som ska med på badet. ha det gott KVINNA!!

  SvaraRadera
 4. Lippe, den 17/3 är det Saint Patricks day. Irländare är så härliga, driver/bjuder hejdlöst med sig själva och har alltid glimten i ögat,som jag gillar. Så nu får jag börja leta efter gröna kläder, kupan, erikshjälpen får hjälpa till för jag har inget i den färgen, om det inte fungerar.... let´s pretend...
  Caja, vi kramas en annan dag....

  SvaraRadera
 5. Missade semlorna helt...förstår inte att det inte finns sånt här...;)

  SvaraRadera
 6. Lite sent ute för Kvinnodag men aldrig för sent för en semla...
  Kram

  SvaraRadera
 7. Visst är vi bra som räddar livet på de våra varje dag... Önskar bara att det vore någon som räddade mig ibland. Hoppas du fick några goda semlor i tisdags!

  SvaraRadera