fredag 2 december 2011

När den yngre generation visar vart skåpet ska stå!Min käre mor ville veta hur hon skulle bygga upp en mening som handlade om.... vinterkängor. Istället för att hjälpa henne som jag brukar var jag tvunget att påpeka hennes otroliga frånvaro av intressant innehåll. Jag kunde bara inte förstå hur någon överhuvud taget kunde läsa det och inte tycka att hon var ett totalt nutcase. För er äldre mindre engelsk-orienterade människor så är nutcase ett utmärkt ord att använda istället för till exempel galen människa utan räddning från sitt vansinne. Använd gärna det ordet flitigt, ni kommer verka ytterst coola då, lovar.
 Min mor blir såklart nedslagen och slänger iväg ett "piss off" till mig och jag inser då att hela hennes blogg måste handla om liknande tråkiga saker. Detta är ju katastrofalt! Så jag försöker hjälpa henne med sätt att få hennes blogg intressant, genom att exempelvis berätta för henne att hon kan ha ett tema eller visa upp saker hon är bra på, som hennes fantastiska foton och hantverk (för hon är verkligen otroligt duktig, och jag är estet så jag vet vad jag talar om. Olyckligtvis gör inte min mor det) 
Mamma ger i alla fall upp och går i väg och lämnar bloggen - i mina söta små händer. 
Så mina söta små händer har bestämt sig för att (tro det eller ej) berätta hur intressant och underbar min mamma är!

......

Nu är hon tråkigt nog inte så intressant som hon kunde vara, men hon är fortfarande underbar!  Passande min mamma. Hon gillar sånt där, inre. Och så dansar hon och inte så bra utanpå.


Hihihi ^^


Och med det så orkar jag inte skriva mer. Det är faktiskt fredag och jag har faktiskt ett liv. 

Glöm inte att äta mycket ekologiskt och kravmärkt! Handla inte chiquita bananer! Varken deras kravmärkta eller vanliga, de är otroligt dåliga för miljön och företaget kränker mänskliga rättigheter. Och försök att hålla nere köttkonsumtionen så gott ni kan. För ni vet väl att djur också har känslor? Och mammor? Ät inte på McDonalds och liknande kedjor och handla mycket på second hand! Information är nyckeln till en bättre värld och en sundare livsstil!

Så nu ska jag sluta. Kärlek till eventuella läsare och ennu mer till min vackra mamma! <3
/Dotter, 18 år.

P.S. Jag söker jobb. D.S.


6 kommentarer:

 1. Din mamma är bra som hon är, vi älskar att läsa hennes blogg :) Brås du på henne är du säkert bra du oxå ;)

  SvaraRadera
 2. Älskade unge jag skrattade så jag grät och fick putsa glasögonen flera ggr för de immade igen......Vilken kärleksförklaring...........

  Yepp hon fick faktiskt min tillåtelse att botanisera på min blogg!

  Kärlek........Malla

  SvaraRadera
 3. mycket bra och intressant läsning här 10 poäng av 5/pok tycket

  SvaraRadera
 4. Glad att vara tillbaka och kan läsa alla fyndigheter!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Vilket härligt inlägg!
  Att din mamma är underbar visste jag redan. Skönt att läsa att du vet det du med!
  Ta hand om varann!
  Kram Elle

  SvaraRadera