måndag 26 juli 2010

"Så what"

Idag har jag känt att jag gjort lite nytta här hemma dock inte med det resultatet som jag hade hoppats på men, "så what".

Okey , jag började med att fylla dotterns sacko säck som var nytvättad och sydde ihop den. Blev jätte bra om jag får säga det själv. Man ser inte att jag sydde den med grön tråd istället för vit (tyget ser ut som kohud, vit/brun).
Fick godkänt .

Sen skulle jag sätta upp tyg framför garderoberna med en vajer,
ena väggen måste man borra, borr och borrmaskin har jag inga problem
med, jag kom ca 3 mm in sen insåg dvs kom jag ihåg att senast det borrades användes en slagborrmaskin, Hepp!!

Bra att tyget är sytt så det är bara att hänga upp, undrar hur slutprodukten kommer att se ut, L ska måla på det och jag är redan nyfiken.

Hjälp kommer någon dag denna vecka, så tacksam, det är bara ett telefonsamtal bort, så är det löst.

Gjorde ett nedslag i apotekets värld, jag handlar med jämna mellanrum försvarets hudsalva det är bra till det mesta och mina läppar blir så fina då, det är bra att vara beredd om det dyker upp någon trevlig person.

Då har jag ett tips till er, leta efter tass-salva!! Det ska vara exakt samma men för att få sälja ändrar de namnet och ändamål, är de inte lite fräcka di där!
Jag undrar i min fantasi, vad hade en man tänkt om han frågat :hur får du så mjuka läppar jo se det e tass-salva jag använder äsch ingen fara det är värre för dom som använder analkräm i ansiktet haha!

Ni ska få ett citat på er väg:

"Att oroa sig för morgondagen; det är som betala ränta på ett lån man aldrig har fått."Tack och på återseende/Malla

1 kommentar: